ANTALYA / MANAVGAT - HACI ŞAYESTE-MUSTAFA GÜNEŞ ORTAOKULU

HACI ŞAYESTE MUSTAFA GÜNEŞ ORTAOKULU KURUCULARIMIZ

Okul Kurucumuz

Ali Rıza Kızı

1936 yılında Manavgat Kumköy´de doğdu. 4 Erkek, 3 kız toplam 7 çocuk annesi olan sayın Hacı Şayeste Güneş hayır işleri ile yakından ilgilenmektedir. Üniversite, hastane ve camilerde hayır işlerinde bulunmuşlardır. 2014 yılında kendi ve eşi adına " Hacı Şayeste Mustafa Güneş Ortaokulu" ve "Hacı Şayeste Mustafa Güneş Anaokulu" nu yaptırarak gençliğin önüne sunmuştur.

Sayın Hacı Şayeste Güneş´e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı minnettarız.

Hasan Oğlu

1926 yılında Selimiye´de doğdu. İlkokul öğrenimini Side Selimiye ilkokulunda tamamlamıştır. 4 Erkek 3 Kız toplam 7 çocuk babasıdır. Sayın Hacı Mustafa Güneş hayır işleri ile yakından ilgilenmektedir. Üniversite, hastane ve camilerde hayır işlerinde bulunmuşlardır. 5 Temmuz 2103 tarihinde vefat etmiştir.

2014 yılında kendi ve eşi adına başlatılan "Hacı Şayeste Mustafa Güneş Ortaokulu" ve "Hacı Şayeste Mustafa Güneş Anaokulu" yaptırılarak gençliğin hizmetine sunulmuştur.

Sayın Hacı Mustafa Güneş´e yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı minnettarız.

Yayın: 20.02.2015 - Güncelleme: 08.06.2017 23:41 - Görüntülenme: 3790